Užsakius iki 14 val., pristatymas visoje Lietuvoje - sekančią darbo dieną arba šeštadienį. + 370 686 25652, mail@vynoguru.lt. Vilniuje galimas skubus pristatymas.

VELARINO Nero di Troia Puglia IGT


2019 / 750 ml
Rūšinis vynas su saugoma geografine nuoroda
Raudonas vynas / Sausas / Vidutinio sunkumo
Vynuogės: Uva di Troia
Brandintas ąžuolo statinėse: 4 mėn.
Alkoholio kiekis: 14.5% tūrio
Kamštis: natūralus
Gamintojas: Botter / Italija / Regionas: Puglia (Apulia)
Luca Maroni 94 (2020), Gilbert & Gaillard - aukso medalis (2020)

Būsena: Turime

11,00 €
Spalva: intensyvi, tamsiai raudona
Kvapas: puokštė apima prinokusius raudonus vaisius, saldymedį ir saldžius prieskonius
Skonis: aiškus, šiek tiek taninų
Rekomenduojama patiekimo temperatūra: 18-20 °C.
Rekomenduojama prie: keptos mėsos, raudonos mėsos, užkandžių
Rekomenduojama laikyti butelyje: 08-10 metų


Velarino, arba uždanga, buvo naudojama nuo senovės Romos. Kiekvienas teatras turi ją ir jo funkcija yra gerai žinoma: atskirti sceną nuo salės, taigi nuo auditorijos. Bet spektaklis prasideda tik pakėlus uždangą. Laukimas, kuris išauga per tas keletą minučių, kai galima pasigrožėti aksomu ir ornamentais, yra labai svarbus prieš prasidedant veiksmui, kuri prasidės pakėlus uždangą. Tai pat pasakytina ir atidarius raudonojo vyno butelį: jis laikomas rankoje, atidžiai stebimas ir pagaliau atidaromas. Dabar uždanga atverta ir galima paragauti harmoningo ir švelnaus raudonojo „Velarino“ vyno skonio. 


Vynuogės skinamos rankomis trečią rugsėjo dekadą. Misa ilgą laiką laikoma su odelėmis, siekiant išgauti taninus ir skonius, būdingus rūšiniam vynui. Po presavimo vynas brandinamas 25–50 litrų talpose 8–10 mėnesių. 20% vyno 4-5 mėnesiu brandinamas ąžuolo statinėse.



www.botter.it



Parašykite atsiliepimą apie šią prekę

Jūs žiūrite: VELARINO Nero di Troia Puglia IGT

Prašome įvertinti šią prekę *

  1 žvaigždutė 2 žvaigždutės 3 žvaigždutės 4 žvaigždutės 5 žvaigždutės

Komentarai

  Kraunama...