Raudonas putojantis Vinho Verde vynas! Ar teko tokį sutikti? Paragaukite ir liksite nustebinti naujų netikėtų skonių.
Pagamintas Charmat metodu. Vyndarys João Gaspar.
Likutinis cukrus: 8 – 6 g.
Rūgštingumas: 5.4 – 8.0 g.
SO2: < 250 mg/l
Kalorijos: 556 KCAL/750 ml.
Rekomenduojama vartoti kuo šviežesnį.
Vinho Verde regiono kooperatyvų sąjunga Vercoope įkurta regiono širdyje Agrela, Santo Tirso ir nuo 1964 metų visam pasauliui tiekia geriausius šio regiono vynus iš Amarante, Braga, Famalicão , Felgueiras, Guimarães, Paredes, Valė de Cambra kooperatyvų bei daugiau nei 5000 vyno augintojų. Maždaug 8 milijonų butelių metiniai pardavimai suteikia Vercoope vynams išskirtinę vietą Portugalijos bei viso pasaulio vyno gurmanų rinkoje.
Komentarai