11 mėn. brandintas prancūziško ąžuolo statinėse ultra premium klasės produktas pagamintas iš mėlynosios agavos augančios 950 m. virš jūros lygio. Klimatas, dirvožemis ir švarus oras suteikia unikalių ir sudėtingą aromatą, kuri atskleidžia Espinoza. Ir žinoma labai daug reiškia gamintojų aukštas meistriškumo lygis.
Espinoza pagaminta mikro distilerijoje, kuri turi vienos šeimos, keleto kartų, ilgesnę nei 100 metų distiliavimo meistrystės istoriją. Gaminama laikantis seniausių Meksikos tradicijų ir remiantis pažangiausiais gamybos metodais.
3 kartus distiliuojama variniuose induose. Šiaudų ir gintaro spalvos. Citrusinių vaisių, mandarinų, apelsinų, prinokusių agavų, medaus ir žydinčio miško aromatai. Skonį pabrėžia ąžuolo, vanilės ir šokolado kombinacija.
Be dažiklių ir skonio priedų. Rankomis sunumeruotas derlius ir buteliai.
Komentarai