Prieš 25 metus Clase Azul distilerija turėjo svajonę pasidalinti Meksikos kultūros magija su visu Pasauliu. Meksikos kultūra, tradicijos ir žemė įkvėpė šiai kelionei. Prie šios svajonės prasidėjo ir kultinis butelis-dekanteris - unikalus Pasaulyje kūrinys, pagamintas Meksikos amatininkų rankomis. Pavadinimas gimė iš natūralios prigimties - Clase Azul - mėlyna kaip Blue Weber agava, iš kurių gaminama tekila. Blue Weber agavos 6-8 metus auginamos viename iš aukščiausių Meksikos Jalisco valstijos vietų, kur klimato bei dirvožemio unikalumas suteikia tekilai išskirtinį skonį. Nuėmus derlių, agavų šerdys 72 valandas kepamos tradicinėse mūrinėse krosnyse, fermentacijos procesą skatina specialiai sukurtos mielės. Galiausiai tekila du kartus distiliuojama Cooper Still induose, kad būtų pasiektas maksimalus rafinuotumas ir grynumas. Skaidri, šviesi, su sidabriniais atspalviais Clase Azul Plata ryški, gaivi ir šviežia tekila, kurią galima gurkšnoti ir vieną.
Dera su citrusiniais vaisiais marinuota balta žuvimi, jūros gėrybių patiekalais, su šviežiais sūriais (panela, mocarela) ir kai kuriais brandintais sūriais (Grana Padano), su desertui ruoštomis prinokusiomis braškės su baltuoju šokoladu.
Komentarai