Pirmasis Regaleali ūkio vynas iš Nero d'Avola vynuogių jau daugiau nei 55 metus papasakojantis aplinkinių kalvų istoriją. Dėka kruopštaus tyrimo savo aromatinių kreive, teisė derliaus nuėmimo laikas pasirinktas siekiant užtikrinti elegancija ir tinkamą pusiausvyrą tarp griežto taupymo ir pilnatvę.
Maceracija su odelėmis vykdoma 10 dienų, pilnai įvykdoma malolaktinė fermentacija. 50% vyno 6 mėnesius brandinama didelėse 30 ir 60 hl Slavonijos ąžuolo statinėse, likusi dalis brandinama plieninėse talpose.
1830 metais įkurta Italijos aristokratų šeimos vyninė Tasca d'Almerita daugybę metų visame pasaulyje žinoma, kaip ypač aukštos kokybės vyno gamintoja ir yra laikoma viena iš trijų labiausiai vertinamų Sicilijos vyno gamintojų.
Komentarai