Tradicinis midus - ypatingas, prabangus pagamintas pagal XIV a. midaus receptą, ragaudami jį jūs pajusite apynių ir kadagių poskonį. Midaus - seniausias tradicinis taurusis gėrimas ne tik Lietuvoje, bet visame pasaulyje. Midų, stiprų ir silpną, lietuviai gėrė „nuo žilos senovės“ iki XVIII amžiaus.
Sudėtis: medus, vanduo, kadagio uogos, apyniai, mielės. Originalaus dizaino butelis, kamštis padengtas bičių vašku, todėl aromatas sklinda net neatidarius butelio.
Rekomenduojama patiekimo temperatūra 12-16 °C. Vartojamas kaip aperityvas, gali būti derinamas prie jūros gėrybių ar desertų.
"Šušvės midus" midų gamina tik iš savo bityno bičių medaus, todėl visada gali užtikrinti aukštą midaus kokybę. Gamyboje nenaudojami jokie cheminiai priedai (sudėtyje esantys nedideli sulfitų kiekiai atsiranda savaime gamybos proceso metu). Šušvės midus skiriasi nuo kitų, nes jis gaminamas natūralios fermentacijos būdu - nedistiliuojant.
Šis gėrimas rekomenduojamas kaip puiki dovana ar suvenyras iš Lietuvos.
Parašykite atsiliepimą apie šią prekę
Pirkėjų vertinimai
- Aušra (2020-09-20)
-
Džiaugiuosi atradusi skanius "Šušvės midaus" gėrimus ir rekomenduoju juos kitiems - Rasa (2019-07-06)
-
- Audrius (2016-09-30)
-
Komentarai