Labai išraiškingas, dvelkiantis pavasariu midus, kuriame susipina medaus saldumas ir pienių žiedų kartumas. Midaus - seniausias tradicinis taurusis gėrimas ne tik Lietuvoje, bet visame pasaulyje. Midų, stiprų ir silpną, lietuviai gėrė „nuo žilos senovės“ iki XVIII amžiaus.
Sudėtis: medus, vanduo, pienių žiedai, mielės. Originalaus dizaino butelis, kamštis padengtas bičių vašku, todėl aromatas sklinda net neatidarius butelio.
Rekomenduojama patiekimo temperatūra 12-16 °C. Vartojamas kaip aperityvas, gali būti derinamas prie užkandžių ar desertų.
"Šušvės midus" midų gamina tik iš savo bityno bičių medaus, todėl visada gali užtikrinti aukštą midaus kokybę. Gamyboje nenaudojami jokie cheminiai priedai (sudėtyje esantys nedideli sulfitų kiekiai atsiranda savaime gamybos proceso metu). Šušvės midus skiriasi nuo kitų, nes jis gaminamas natūralios fermentacijos būdu - nedistiliuojant.
Komentarai