- Pradžia
- SUPERGARDEN Braškių juostelės
Įmeskite keletą šaltyje džiovintų uogų į mėgiamus gėrimus ir atraskite naujas gėrimo spalvas, aromatą ir skonį. Saldus braškės skonis paglostys gomurį po kiekvieno gurkštelėjimo. Traškios ir purios uogos taip pat puikus užkandis prie saldaus vyno.
Liofilizacija yra džiovinimas šalčiu. Iš pradžių produktai yra užšaldomi kameroje, kurioje sukuriamas vakuumas. Tuomet dideliame šaltyje, siekiančiame -80 °C, uogos yra džiovinamos. Šio proceso metu vanduo, esantis uogose ar kituose produktuose, iš kieto kūno pereina į garų stadiją, aplenkdamas skystą fazę. Susidarę garai yra pašalinami. Kadangi iš uogų yra pašalinamas beveik visas vanduo, produkto skonis, kvapas bei forma išlieka nepakitusios.
10 g liofilizuotų uogų atitinka 100 g šviežių uogų.
Valgyti uogas, vaisius ir daržoves sezono metu tiesiai iš sodo ar daržo yra pats geriausias būdas. Tačiau uogos ir vaisiai turi savo sezoniškumą, greitai pernoksta, nukrenta, sugenda, ištižta. O jei dar netinkami derliui metai... Uogų ir jų turimų maistinių savybių mums labiausiai reikia įvairių peršalimo ligų sezono metu, ypač pavasarį, kai vitaminų resursai jau pasibaigę, o saulė dar šykščiai šildo savo spinduliais. Todėl šaltyje džiovintos uogos primins vasaros spindulių glostomų uogų skonį ir praskaidrins net niūriausią dieną.
Šaltyje džiovinti maisto produktai – puikus užkandis skubantiems, sportuojantiems, ir sveikuoliams. Vaikams pakeičia saldumynus. Ypač tinka veganams ir žaliavalgiams, nes yra termiškai neapdoroti.
Parašykite atsiliepimą apie šią prekę
Filtracija
- Kategorija
-
- Vyno katalogas (5)
- Kiti gėrimai (3)
- Kaina
-
- 0,00 € - 9,99 € (4)
- 10,00 € - 19,99 € (3)
- 80,00 € - 89,99 € (1)
- 90,00 € ir daugiau (1)
- Gėrimai
- Naujienos (1)
- Gėrimo šalis
- Vynai
- Naujienos (2)
- Cava (1)
- Maži buteliai (2)
- Šalis
- Lietuva (1)
- Gėrimo gamintojas
- Don Julio (2)
- Brandintas ąžuolo statinėse
- 8 mėnesius (1)
- 1,5 metų (1)
- Dėžutė
- Kilmės žyma
- Tekilos kategorija
- Alaus spalva
- Šviesus (1)
- Spalva
- Baltas vynas (3)
- Raudonas vynas (1)
- Rožinis vynas (1)
- Tipas
- Neputojantis (2)
- Putojantis (3)
- Vyno stilius
- Sausas (3)
- Pusiau sausas (2)
- Skonio sunkumas (svarumas)
- Lengvas (2)
- Vidutinio sunkumo (3)
- Vynuogės (pirma baltos, po to raudonos)
- Chardonnay (3)
- Chenin Blanc (2)
- Clairette (2)
- Macabeo (Viura) (1)
- Parellada (1)
- Xarel·lo (1)
- Primitivo (Zinfandel) (1)
- Brandinimo ąžuolinėse statinėse trukmė
- Vyno gamintojas
- Coppi (1)
- Mascota Vineyards (1)
- Ruinart (1)
- Vyno šalis
- Prancūzija (2)
- Italija (1)
- Ispanija (1)
- Argentina (1)
- Vyno regionas
- Puglia (Apulia) (1)
- Catalonia (1)
- Rekomenduojamas prie
- daržovių (1)
- desertų (1)
- dešrelių (1)
- ėrienos (1)
- jautienos (1)
- jūros gėrybių (1)
- kaip aperityvas (3)
- keptos mėsos (1)
- kietųjų sūrių (1)
- salotų (1)
- vaisių (1)
- vartoti vieną (2)
- Daugiau... Mažiau...
Pažymėkite prekę norėdami įkelti į krepšelį arba Pasirinkti visus
Komentarai