Šis alus padarytas apatinės fermentacijos būdu (lageris). Märtzen (liet. „kovo mėnesio“) pavadinimo kilmė siekia viduramžius, kada nebuvo galimybių atvėsinti fermentuojamą alų ir todėl jis buvo daromas ankstyvą pavasarį arba vėlyvą rudenį.
Pirmoji šio alaus fermentacija trunka 7 dienas, antroji fermentacija ir brandinimas 700 m. senumo akmeniniuose rūsiuose – nuo 6 iki 8 savaičių. Ypatingą dūmo skonį alui suteikia salyklo džiovinimas senovinėse krosnyse kūrenant beržines malkas.
Alaus darykla Bamberge (Bavarija), įkurta 1405 m.
Į kainą įtrauktas 0,10 € taros užstatas.
Minimalus užsakymas 12 vnt.
Parašykite atsiliepimą apie šią prekę
Pirkėjų vertinimai
- Kestas (2021-09-16)
-
- Elvinas (2018-01-11)
-
Komentarai