Vynas fermentuojamas ąžuolo talpyklose, vėliau dar 9 mėnesius brandinamas prancūziško ąžuolo statinėse. Dalis statinių yra visiškai naujos. Sodrios aukso spalvos, išraiškingas, kompleksiškas su gerai integruota rūgštimi. Dominuoja grietinėlės, sviestinės bandelės, tropinių vaisių aromatai bei skoniai.
Vivino reitingas 4.1
Vyriausiasis vyndarys ir „Rutini Wines“ projektų vadovas Mariano Di Paola yra pagrindinė Argentinos vyno pramonės figūra ir yra tarp 30 geriausių vyndarių pasaulyje. Neįkainojamos patirties nešėjas, nuolat eksperimentuoja ir mokosi. Kiekvienais metais jis asmeniškai kontroliuoja darbą vynuogynuose ir dalyvauja vyninės enologiniuose procesuose. Jo darbas taip pat ir sukurti išskirtinius vynus, jų originalų dizainą ir stilių.
Komentarai