Jūsų krepšelis tuščias.
Spalva: vynas pasižymi unikalia rubino raudona spalva
Kvapas: juodųjų miško uogų, vaisių džemo, vanilės ir migdolų aromatais
Skonis: pilno kūno, elegantiškas, harmoningas pasižymi švelniais taninais, Barberos vynuogei tipišku rūgštingumu. Glotnūs taninai suteikia vynui struktūrą ir ilgai išliekantį poskonį
Rekomenduojama patiekimo temperatūra: 14-16 °C.
Rekomenduojama prie: prieskoningų patiekalų, raudonos mėsos, sūrio
Rekomenduojama dekantuoti: 0,5 val.
RICCOSA vienintelis gamintojas Piemontės regione pritaikęs Appasimento metodą Barbera vynuogei.
Vynuogės šiam vynui gaminti renkamos rankomis ir mažuose krepšiuose vytinamos 4-6 savaites kontroliuojant drėgmės kiekį.
Sodrios rubino raudonumo spalvos, kvepiantis miško uogomis ir naminiu džemu. Skonis salstelėjęs, miško uogų natos ir Barbera vynuogei būdinga rūgštele.
Komentarai