Gilios rubino raudonumo spalvos. Kvapuose vyrauja kompleksiški prisirpusių vyšnių ir slyvų aromatai. Burnoje juntami kakavos ir vanilės tonai. Vynas buvo brandinamas 4 mėnesius prancūziško ąžuolo statinėse.
Dera su mėsos bei žvėrienos padažais, raudonosios mėsos kepsniais bei brandintais sūriais.
1973 metais vyninę „Rocca delle Macie“ įsteigė garsus to meto kino pasaulio atstovas Italo Zingarelli, nuo seno puoselėjęs svajonę užsiimti vyndaryste. Pirmieji „Roccca delle Macie“ vynai rinkoje pasirodė praėjus 5-eriems metams nuo vyninės įsteigimo. Iš karto susilaukė puikaus įvertinimo ne tik Italijoje, bet ir visame pasaulyje. Aukštos kokybės „Rocca delle Macie“ produktai – tai kruopščios vynuogynų priežiūros bei atidaus derliaus nuėmimo rankomis rezultatas.
„Rocca delle Macie“ – energinga įmonė, per daugiau nei ketvirtį amžiaus sugebėjusi įsitvirtinti pasaulinėje vyno rinkoje kaip viena svarbiausių vyninių Toskanos regione.
Komentarai