Užsakius iki 14 val., pristatymas visoje Lietuvoje - sekančią darbo dieną arba šeštadienį. + 370 686 25652, mail@vynoguru.lt

PERE VENTURA Classic Brut Cava DO


NV / 750 ml
Rūšinis vynas su saugoma kilmės vietos nuoroda
Baltas vynas / Putojantis / Sausas / Vidutinio sunkumo
Vynuogės: Macabeo (Viura), Parellada, Xarel·lo
Alkoholio kiekis: 11.5% tūrio
Kamštis: natūralus
Gamintojas: Pere Ventura / Ispanija / Regionas: Penedès

<script src="https://www.vivino.com/external/vivino-widgets.js" type="text/javascript" async></script>

<div class="vivino-widget vivino-wine-card-widget" data-vivino-widget-type="wine" data-vivino-vintage-id="3737425" data-vivino-user-id="9314990" data-vivino-widget-language="en" data-vivino-widget-layout="medium"><a href="https://www.vivino.com/wineries/pere-ventura/wines/cava-cuve-especial-9999" target="_blank">Cava Cuvée Especial on Vivino</a></div>

Būsena: Turime

9,00 €
Spalva: žalsvai gelsvos spalvos su auksiniais atspindžiais
Kvapas: vyrauja citrusų, žaliųjų obuolių ir prinokusių baltųjų vaisių natos
Skonis: tvirtos struktūros vaisiškas vynas su brandos tonais
Rekomenduojama patiekimo temperatūra: 5-7 °C.
Rekomenduojama prie: baltos mėsos, kaip aperityvas, žuvies
Rekomenduojama laikyti butelyje: 1-3 metus


„Pere Ventura“ vyno ūkis yra įsikūręs Sant Sadurní d'Anoia mieste, Penedes regione. Būtent čia 1872 metais, prižiūrint Pere Venturos proseneliui Manuel Montserrat Fontthe, buvo pagamintas pirmasis cava butelis.   1992 metais Pere Ventura įkurė savo vyno ūkį, kuris netrukus tampo žinomas kaip išskirtinės kokybės cava gamintojas.  Ant kiekvieno butelio pavaizduota ranka yra begalinio atsidavimo savo darbui ir neabejotinos kokybės garantijos simbolis.  Tokiu būdu parodoma, kad Pere Ventura – kompanijos įkūrėjas ir vienintelis savininkas laiduoja už savo produkto kokybę. 


Vynas yra žalsvai gelsvos spalvos su auksiniais atspindžiais, kvapuose vyrauja citrusų, žaliųjų obuolių ir prinokusių baltųjų vaisių natos. Tai tvirtos struktūros vaisiškas vynas su brandos tonaisŠi cava gaminama tradiciniu antrinės fermentacijos metodu brandinant buteliuose 14 mėnesių.


Cava gaminama iš 35% Xarel·lo35% Macabeo ir 30% Parellada vynuogių.


www.pereventura.com

Parašykite atsiliepimą apie šią prekę

Jūs žiūrite: PERE VENTURA Classic Brut Cava DO

Prašome įvertinti šią prekę *

  1 žvaigždutė 2 žvaigždutės 3 žvaigždutės 4 žvaigždutės 5 žvaigždutės

Pirkėjų vertinimai

Asta (2017-12-30)
Puikiai tiko su lašišų ledais.

Komentarai

  Kraunama...