Magnum dydžio butelis - puiki dovana ir įspūdingas šventinio stalo akcentas.
Papildomai galima įsigyti firminę kartoninę dėžutę buteliui įpakuoti.
Pačiuose geriausiuose vynuogynuose auga Garnacha vynmedžiai atlaikę šaltas žiemas ir sausras. Ši kova atvedė prie ypač mažų kekių koncentruotų vynuogių, iš kurių gaminamas šis puikaus skonio vynas, kuris papildomai 6-14 mėnesių brandinamas Prancūziško ąžuolo statinėse.
Maceracija vykdoma net 30 dienų kontroliuojamoje 28-30 ºC temperatūroje. Po to mėnesį vykdoma malolaktinė fermentacija, po kurios vynas stabilizuojamas ir brandinamas.
Pristatome Bodega Particular de San Valero – vyninę, kuri sugrįžo prie šaknų, atkūrė tradicinius vyno gamybos metodus ir vėl pradėjo gaminti vyną, kuriuo ilgą laiką vyno augintojai vaišindavo savo šeimas ir draugus.
Šį prekės ženklą įkvėpė paprasti raižiniai, kuriais kažkada buvo siekiama atskirti vyną, pagamintą iš skirtingų veislių vynuogių.
Kiekvienais metais vynas gaminamas su dideliu užsidegimu ir jauduliu. Visad siekiama tobulybės, tačiau laikomasi nuoseklumo.
O pats geriausias dalykas... Dabar jo gali paragauti kiekvienas.
Šis vynas rekomenduojamas kaip puiki dovana.
Pateikimo temperatūra 18 °C.
Komentarai