Pirmasis ir vienintelis greipfrutų aperityvas. Gaminamas iš Korsikos saloje užaugintų greipfrutų. Aperityvo sudetyje dar yra šiuo metu labai populiarios, Japoniškos citrinos (Yuzu) žievelių, kedro ir bergamotes.
Pampelle yra gaminamas Konjako provincijoje, Žarnako mieste. Gėrimo pagrindas yra vynuogių „Eau de Vie“. Gaivus, bet neįkyrus kartumas. Vaisiškas salstelėjimas ir labai aiškiai juntamas vasariškas prinokęs greipfrutas. Mažiau cukraus negu klasikiniuose aperityvuose suteikia gaivumo. Idealus maišant su klasikiniu toniku. Taip pat intensyvesnio ir kartesnio Spritz sudedamoji dalis.
Rekomenduojame kokteilius su Pampelle Ruby Red:
Pampelle Spritz
2 dalys Pampelle Ruby Red
3 dalys Prosecco
1 dalis sodos vandens
Supilkite visus ingredientus į aukštą taurę su ledu. Papuoškite greipfruto griežinėliu.
Pampelle Negroni
1 dalis Pampelle Ruby Red
1 dalis džino
1 dalis balto saldaus vermuto
Supilkite visus ingredientus į žemą taurę su ledu. Viską gerai išmaišykite. Papuoškite greipfruto griežinėliu.
Pampelle Rose
1 dalis Pampelle Ruby Red
2 dalys rožinio vyno
Supilkite ingredientus į vyno taurę su ledu ir papuoškite greipfruto griežinėliu.
Komentarai