Casa Paladin grupės vyno darykla įkurta 1962 m. Motta di Livenza mieste netoli Treviso. Šiame Veneto regione Paladin užmezgė glaudų bendradarbiavimą su Valpolicella vynuogių augintojais. Rudenį, rankomis nuskintos vynuogės sudedamos į klojimą džiovinti iki gruodžio – sausio mėnesių. Džiovinimo pasekmėje prarandama vynuogėse esanti drėgmė, sultys tampa klampiai koncentruotos. Po fermentacijos ir maceracijos su odelėmis, mažose nerudyjančio plieno statinėse, vynas 18 – 24 mėn. brandinamas prancūziško ąžuolo statinėse. Vėliau brandinamas buteliuose iki optimalios brandos.
Didingas, kompleksiškas, geros struktūros, uogiškas, išraiškingų taninų, subalansuoto kūno su ilgai išliekančiu poskoniu vynas. Pasižymi juodųjų serbentų, mėlynių, vyšnių, džiovintų slyvų, vanilės, pipirų, riešutų, šokolado kvapais.
Komentarai