Seno Amerikietiško stiliaus Zinfandel ekologiškas vynas, trumpai brandintas ąžuolo statinėse. Geriausias su steiku ar kitais keptos mėsos patiekalais.
Vinifikacija vykdoma naudojant tradicinę sistemą ir atidžiai kontroliuojama siekiant išgauti subtilius taninus bei charakteringą vaisinį skonį. Maceracija vykdoma 12-15 dienų kontroliuojamoje temperatūroje, kuri neviršija 25 °C. Vynas brandinamas, plieno talpose, medinėse statinėse ir buteliuose, kol įgauna geriausias savybes. Likutinis cukrus 8 g/l.
Vynai.com: Pulija. Švarus ir intensyvus vyšnių, rūkytų slyvų, džiovintų vaisių aromatas. Skonyje gan tvirtas, su trešnių ir prisirpusių slyvų potėpiais bei slyvų džemo užuominomis. Ragauta 2015-11.
Pateikimo temperatūra 18-20 °C.
Parašykite atsiliepimą apie šią prekę
Pirkėjų vertinimai
- Justina (2020-07-22)
-
- Vilma (2020-05-05)
-
- Audrius (2017-05-22)
-
- Aistė (2017-03-02)
-
- Algis (2017-01-11)
-
- Irena (2016-10-19)
-
- Audra (2015-10-21)
-
- Andrius (2015-10-06)
-
Komentarai