Užsakius iki 14 val., pristatymas visoje Lietuvoje - sekančią darbo dieną arba šeštadienį. + 370 686 25652, mail@vynoguru.lt. Vilniuje galimas skubus pristatymas.

Nematyti produktai Lietuvos rinkoje

2015-09-10

Vyno guru pristato naujieną Lietuvos rinkoje - brandintus vermutus iš Ispanijos. Paragaukite ir jūsų nuomonė apie vermutą gali pasikeisti kardinaliai.

Vienas labiausiai vertinamų ir populiariausių ispaniškų vermutų - raudonas "Yzaguirre" Reserva net 12 mėnesių brandintas ąžuolo talpose. Šis vermutas įvertintas 2015 Vinari konkurse - didysis aukso medalis (geriausias Katalonijos vermutas).
Yzaguirre vermutai gaminami tradiciniu metodu, o pagal ypatingą receptą jų gamybai naudojama net 80 skirtingų žolelių ir prieskonių.

Vermutas (kitaip dar vadinamas "aromatizuotas vynas") yra vyno gėrimas, pagamintas baltą vyną papildant įvairių augalų (vaisių, žolelių, prieskonių ar šaknų) ekstraktais. Raudona spalva taip pat gauna ekstraktų (karamelės) pagalba. Kiekvienas gamintojas naudoja savo augalų derinį ir paprastai tai yra griežtai saugoma komercinė paslaptis.

Rekomenduojama pateikti kaip aperityvą. Galima naudoti kokteiliui su trupučiu Campari, 3-4 ledo gabaliukais, apelsino riekele ir šviežios mėtos lapeliais. Daugiau kokteilių receptų čia.
Tinka naudoti maisto gaminimui siekiant pakelti patiekalus į kitą lygį. Patiekalų receptai čia.
Patiekiamas labai atšaldytas.

Yzaguirre vermutų linija čia.

Taip pat pristatome naujienas iš De Muller vyninės - ypatingi putojantys vynai, bei 19 amžiaus Solera vynas, R. Parkerio įvertintas net 96 balais!

De Muller naujienos čia.

« Atgal
  Kraunama...