Užsakius iki 14 val., pristatymas visoje Lietuvoje - sekančią darbo dieną arba šeštadienį. + 370 686 25652, mail@vynoguru.lt. Vilniuje galimas skubus pristatymas.

Naujienos tiesiai iš Ispanijos

2015-04-13

Jūsų dėmesiui keletas naujienų tiesiai iš Ispanijos Katalonijos ir Rueda regionų:

Bodegas Hijos de Alberto Gutiérrez

Bodegas Hijos de Alberto Gutiérrez įkurta Dominikonų vienuolių dar 17-ame amžiuje. Vyninės vynuogynai driekiasi Rueda regione centrinėje Ispanijos dalyje prie Duero upės. Šis regionas laikomas vienu geriausių pasaulyje, ypač baltam vynui.
Siūlome paragauti ir įvertinti keletą vasariškų baltųjų vynų už patrauklią kainą iš Sauvignon Blanc, Verdejo ir Viura vynuogių. Taip pat įdomius silpnai putojančius pusiau saldžius baltą ir rožinį, bei porą raudonų vynų.

 

De Muller

Vyninę De Muller 1851 metais įkūrė Sr. Auguste de Muller and Ruinart de Brimont, patyrę ir žinomi vynininkai iš Prancūzijos. Vyninė įsikūrusi Tarragona miestelyje Katalonijoje, Ispanijoje.
Siūlome paragauti ir įvertinti porą raudonų brandintų vynų iš klasikinių Merlot ir Cabernet Sauvignon vynuogių, bei labai įdomius saldžius pastiprintus vynus, iš kurių ypač įspūdingas AUREO Dulce Añejo, kurį žymiausias pasaulio vyno kritikas R. Parker įvertino net 94 balais!

« Atgal
  Kraunama...