Užsakius iki 14 val., pristatymas visoje Lietuvoje - sekančią darbo dieną arba šeštadienį. + 370 686 25652, mail@vynoguru.lt. Vilniuje galimas skubus pristatymas.

Naujienos, naujienos, naujienos...

2015-07-27

Mūsų asortimente vėl daugybė naujienų. 

Nauji vynai Lietuvos rinkoje, tiesiai iš Italijos ir Ispanijos:

Botter VERSO Rosso IGT Salento

SINCE 1974 Primitivo Di Manduria DOP

Bodegas Altanza LEALTANZA Reserva Miró DOC Rioja

Populiariojo Botter GRAN PASSIONE Rosso IGT Veneto stiliumi sukurtas vynas iš pietų Italijos Salento srities Apulijos regione. Puikus pasirinkimas Negroamaro bei Primitivo mėgėjams. Vynas įvertintas daugybe apdovanojimų.

Pagal specialų užsakymą Šveicarijos vyno prekybos kompanijai sukurtas ir labai ribotu kiekiu pagamintas vynas iš geriausiai vertinamos Primitivo vynuogėms Manduria apeliacijos Apulijos regione. Išskirtinė galimybė jo užsisakyti ir paragauti, nes iš gamintojo užsakėme paskutinius buvusius butelius.

Ypatingai gera kaina.

Pirmasis iš Bodegas Altanza menininkų kolekcijos vynų. Ant etikečių pavaizduoti trys skirtingi garsaus ispanų menininko kūriniai, didelis specialiai pagamintas butelis. Šio vyno gamintojas taip pat nebeturi, todėl tai išskirtinė proga įsigyti vienus iš paskutinių butelių.

The Wine Advocate (R. Parker) 95

 

Pagaliau galime pasiūlyti ir puikaus kokybiško Lietuviško vyno. Tai Gintaro Sino vynai, iš kurių ypatingo dėmesio vertas saldus obuolių ledo vynas.

Taip pat asortimentą papildėme rinktiniais vynais iš Argentinos, Čilės, Naujosios Zelandijos ir Europos šalių. Daugumai šiuo metu taikomos geros nuolaidos.

 



« Atgal
  Kraunama...