Užsakius iki 14 val., pristatymas visoje Lietuvoje - sekančią darbo dieną arba šeštadienį. + 370 686 25652, mail@vynoguru.lt. Vilniuje galimas skubus pristatymas.

Išskirtiniai Velykiniai gardumynai Jūsų stalui!

2022-04-08

Šiemet atrinkome du minkštus, purius ir gardžius Velykinius pyragus Colomba.

Italai šiuos pyragus vadina “Colomba Pasquale” – Velykinis balandis, mat pyragai kepami balandžio formos. Jie tokie pat minkšti, purūs ir gardūs, kaip ir Kalėdoms kepami Panettone.

Colomba pyragas su citrininiu Limoncello kremu, padengtas švelniu baltojuoju šokoladu ir Colomba Classica praturtintas cukruotais apelsinais ir puoštas perliniu cukrumi bei sveikais migdolais. Šventiškos, pavasarinių spalvų pakuotės, perrištos gražiu kaspinu.

Velykiniai pyragai Colomba

 

Paruošėme ir du rinkinius su Mišių vynu: Velykinis rinkinys su pyragu ir Velykinis rinkinys.  Pateikite užsakymą mūsų internetinėje parduotuvėje ir mes viskuo pasirūpinsime už Jus. Pagal poreikį, parašysime Jūsų sveikinimo raštelį, viską supakuosime ir sekančią darbo dieną pristatysime visoje Lietuvoje.

Prie visų skanėstų puikiai tiks mūsų asortimento naujienos ACALA kombucha ir išskirtinės arbatos ir kavos.

Saldžių ir kitų užkandžių mėgėjai suras sau tinkamą užkandį prie velykinio stalo ir pasirinkto gėrimo.

BBQ per Velykas? Pagardinkite kepsnius padažais ar pagardais. Paštetai ir čatniai nustebins subtiliais ir išraiškingais skoniais, derės su krekeriais ar sūriais.

Velykiniai skanėstaiVelykiniai skanėstai

« Atgal
  Kraunama...