Užsakius iki 14 val., pristatymas visoje Lietuvoje - sekančią darbo dieną arba šeštadienį. + 370 686 25652, mail@vynoguru.lt. Vilniuje galimas skubus pristatymas.

Vynoguru.lt svetainė saugi

2019-08-30

2019-08-27 d. sužinojome, kad į Vynoguru.lt svetainę buvo įsilaužta ir patalpintas kenkėjiškas kodas, kuris, atsiskaitant internetine bankininkyste, papildomai prašė pirkėjo kortelių duomenų.

 

Kol kas nežinome kada tai buvo padaryta, nes Vyno guru darbuotojams buvo rodoma nepažeista versija. Pamatyti įsilaužimą galėjome tik per incognito režimą. Taip pat atkreipiame dėmesį, kad Vyno guru neprašė ir negavo jokių kortelių duomenų, nes tokio atsiskaitymo būdo nenaudojame. Duomenys buvo nukreipiami į išorinį tinklapį.

 

Sužinoję apie įsilaužimą per keletą minučių išjungėme atsiskaitymą internetine bankininkyste, taip sustabdydami grėsmę. Per 1 dieną kenkėjiški kodai buvo pašalinti ir sistemos saugumo spragos sutvarkytos. Padarysime viską ką galime, kad ateityje tokie incidentai nepasikartotų.

 

Šiuo metu pirkti ir atsisaityti Vynoguru.lt e-parduotuvėje yra visišai saugu.

 

Apie įvykį pranešėme policijai, atsakingos įstaigos pradėjo tyrimą. Tikimės, kad kaltininkai bus nustatyti, jiems pritaikytos sankcijos ir atlyginta Vyno guru padaryta žala.

 

Apie nukentėjusius nuo šio įsilaužimo klientus kol kas neturime žinių. Galime tik pasidžiaugti, kad mūsų klientai suprato, kad darant bankinį pavedimą kortelių duomenų nereikia ir nesirinko pažeisto atsiskaitymo būdo. Jei vis dėlto kas nors dėl to nukentėjote, prašome susiekti nurodytais kontaktais ir mus informuoti.

« Atgal
  Kraunama...