Užsakius iki 14 val., pristatymas visoje Lietuvoje - sekančią darbo dieną arba šeštadienį. + 370 686 25652, mail@vynoguru.lt. Vilniuje galimas skubus pristatymas.

Išskirtinės kavos ar arbatos?

2022-03-17

Savo asortimentą papildėme išskirtinėmis arbata ir kava, sukurtomis trijų gėrimų meistrų, paskyrusių savo gyvenimą aukščiausios kokybės ir skonio paieškoms.

Merrillas J. Fernando arbatos degustatorius ir DILMAH kompanijos įkūrėjas, supažindina su WATTE arbatos serija, kurios arbatos gaminamos iš arbatžolių, auginamų kuriame nors iš keturių geriausių Ceilono arbatos regionų.

Taip pat rasite išskirtinį arbatos rinkinį pasimėgauti patiems ar tapsiančiu puikia dovana, bei vieną rečiausių ir brangiausių arbatų pasaulyje – Baltąją arbatą.

DILMAH WATTE arbata

 

CAFFÈ VERGNANO kavos gamintojo aistra kavai prasidėjo 1882 metais Italijoje, Domenico Vergnano įkūrė kavos skrudinimo įmonę Chieri kalvose, Pjemonte, Šiaurės Italijoje. Tai 140 metų patirtis ir tradicijos, kad patenkintų daugybę skirtingų skonių ir lydėtų jus bet kuriuo paros metu su nepakartojamu geriausios kavos aromatu.

CAFFÈ VERGNANO kava

 

TONINO LAMBORGHINI kompanija siekia propaguoti išskirtinį itališką stilių bei skonį. Prekinis ženklas įpareigoja išlaikyti itin aukštą kokybę, taip pateisinant visame pasaulyje garsų vardą. Tai išskirtinė, prabangi itališka kava, pasižyminti ypatingu skoniu ir kerinčiu aromatu. Ji pripažinta kavos ekspertų kaip viena geriausių eksportuojamų itališkų kavų.

TONINO LAMBORGHINI kava

 

Kava: https://www.vynoguru.lt/lt/viskis-konjakas-brendis-alus-alkoholiniai-gerimai/kava

 

Arbata: https://www.vynoguru.lt/lt/viskis-konjakas-brendis-alus-alkoholiniai-gerimai/filtravimas/cat/arbata
 

DILMAH WATTE arbatos logo CAFFÈ VERGNANO kavos logo TONINO LAMBORGHINI kavos logo

« Atgal
  Kraunama...