Užsakius iki 14 val., pristatymas visoje Lietuvoje - sekančią darbo dieną arba šeštadienį. + 370 686 25652, mail@vynoguru.lt. Vilniuje galimas skubus pristatymas.

Geriausiai vertinamas lietuviškas alus

2017-08-07

“Sakiškių alus” - geriausiai alaus vartotojų vertinamas Lietuvos bravoras populiariausiose pasaulio platformoseUntappd ir RateBeer.

 

Nuo šiol šio išskirtinio craft alaus galima paragauti visoje Lietuvoje, nes jį rasite Vynoguru.lt asortimente ir mes jį pristatysime jums.

 

Sakiškių alaus katalogas paspaudus nuotrauką:

“Sakiškių alus” yra Vilniaus apylinkėse įsikūręs mikrobravoras, gimęs iš namų aludarystės idėjos. Mintis buvo paprasta – alus, kuriame persipina modernios technologijos, netikėti ingredientai, netradicinė išraiška ir rankų darbas, išvirtas bravore, kuris pastatytas asmeninėje žemėje rankomis. Savomis rankomis. Sumanymas kurti ekscentrišką alų ir su juo supažindinti žmones kilo namų aludario Lino Zakarevičiaus galvoje. Sakiškių alaus darykla – 80 kvadratinių metrų ploto, dviejų aukštų karkasinis namas. Kaip daryklai – nedidelis, tačiau sava paskirtimi – labai svarbus. Tai namas, pastatytas svajonei. Namas alui. Vieta, kurioje nuo grūdo iki stiklo ir statinės, Lino suprojektuota ir Lietuvoje pagaminta alaus virimo įranga, materializuojama aludario mintis. Taip gimė į Jūsų taurę tekantis “Sakiškių alus”.

 

« Atgal
  Kraunama...