Dėl ilgo brandinimo susiformuoja išskirtinis, intensyvus tamsių vaisių ir juodujų uogų aromatas. Ilgai išliekantis poskonis pabėžia prisirpusius vaisius ir preiskoningumą.
Toro vyndarių komanda naudojasi dviem pagrindiniais išskirtinumais: žemė, kuri istoriškai, nėra perkrauta vynuo gynais ir ilgamečiais vynmedžiais, kultivuojamais Toro D.O regione, kurie padeda sukurti išskirtinės kokybės vynus.
Klimato dėka, dėl žemesnės, temperatūros nei likusioje kontinentinėje dalyje, mineralais praturtintos dirvos, nenaudoja jokių papildomų cheminių priedų užtikrinančių derliaus kokybę. Taip išreiškiama pagarba nusistovėjusioms tradicijoms, gerbiant visas kartas, gaminusias vyną ir saugant gamtą. Toro vyndariai atskleidžia originalų regiono stilių perteikta „Matsu“ vyno gamyboje. Matsu – kartų vynas.
Butelio etiketėse galime matyti skirtingo amžiaus veidus, kurie kaip ir vynas, kurį gamina vyndarys, atskleidžiant šio regiono vyno stilių, tradicijas.
Komentarai