Spalva: gili rubino spalva su violetiniais atspindžiais
Kvapas: mėlynių, juodų miško uogų ir raudonų gėlių aromatas su tabako, prieskonių ir žolelių natomis
Skonis: galingas skonis, subrendę taninai, geras vaisiškumo balansas, labai ilgas poskonis
Rekomenduojama patiekimo temperatūra: 16-18 °C.
Rekomenduojama prie: ėrienos, grybų, jautienos, keptos mėsos, kietųjų sūrių, makaronų, mėsos, raudonos mėsos, žvėrienos
Rekomenduojama laikyti butelyje: 2-5 metusTipinis kokybiškas Apulijos Susumaniello vynas: ypač tamsios spalvos, ryškaus ir koncentuoto juodų uogų skonio.
Trumpai brandinamas įvairiose ąžuolo talpose.
Puikiai tinka su užkandžiais, grybų patiekalais, griliaus patiekalais, žvėriena ir sūriais.
Vyninė Masca del Tacco įkurta 2010 m., nuo 1949 m. veikusio vyno gamintojų kooperatyvo pagrindu. Vynuogynai sudaro daugiau nei 200 hektarų ir siūlo geriausias Apulijos saulės, jūros ir žemės savybes. Kai kurie vynmedžiai yra daugiau nei 50 metų amžiaus.
Vyndariai siekia apjungti naujausias technologijas su geriausiomis vyno gamybos tradicijomis. Visi vynuogyno darbai atliekami rankiniu būdu, vyno gamyboje brandinimas ąžuole naudojamas saikingai.
Komentarai