Kompanija Martini & Rossi įkurta daugiau nei prieš 150 metų – 1863-iais. Ilgametės patirties ir meistriškumo dėka ji tapo vienų žinomiausių ir populiariausių pasaulyje gėrimų gamintoja. Turino regionas išgarsino vermutą visame pasaulyje. Rankų darbo, natūralių ingredientų vermutai Martini RISERVA SPECIALE gaminami pagal aukščiausius Turino vermuto standartus laikantis autentiškos gamybos tradicijos: itališkų vynų mišinys praturtinamas ąžuolo statinėse brandintais žolelių bei egzotinių augalų ekstraktais.
RUBINO vermutas yra ryškios rubino spalvos, kompleksiško aromato bei skonio su dominuojančiomis žolelių ir medienos natomis, išraiškingo aštroko poskonio. Šis išskirtinis gėrimas gaminamas iš itališkų vynų mišinio, praturtinto Nebbiolo vynuogių vynu iš Langhe regiono. Taip pat šio gėrimo sudėtyje yra aromatinių žolelių ekstraktų, kurių dalis išauginta Pancialieri regione Italijoje (pvz. 3 rūšių pelynai), o kita dalis atgabenta iš egzotiškų kraštų (raudonasis sandalmedis iš Centrinės Amerikos, geltonasis chininmedis iš Ekvadoro, kininis rabarbaras). Prieš sumaišant su vynais, šie žolelių ekstraktai brandinami ąžuolo statinaitėse.
Rekomenduojama patiekti su ledu ir sodos vandeniu, papuošiant ant iešmelio suvertomis raudonosiomis vynuogėmis. Taip pat gali būti maišomas Negroni (lygiomis dalimis Rubino, džinas ir biteris) ar Americano kokteilis (lygiomis dalimis su biteriu, atskiedžiant sodos vandeniu).
Pateikiamas atšaldytas. Atidarius rekomenduojama laikyti šaldytuve.
Komentarai