Jūsų krepšelis tuščias.
Konjako „Martell” savitumą lemia specifinis dvigubo distiliavimo būdas ir tradiciniai Šarentės regione naudojami svogūno formos distiliatoriai, kuriais distiliuojamas vynuogių spiritas.Vynuogės, iš kurių gaminamas spiritas, auginamos keturiuose geriausiuose Šarentės regiono subregionuose: Didžiojoje Šampanėje, Mažojoje Šampanėje, Borderi ir Fin Bua.
Baigtas distiliuoti vynuogių spiritas brandinamas sandėliuose laikomose ąžuolinėse statinėse. Statinėms gaminti konjako namai „Martell” naudoja Tronsė girioje augančių ąžuolų medieną, kuri konjakui „Martell” suteikia jo skonio subtilumą lemiančių švelnių taninų.
Baigtas distiliuoti vynuogių spiritas brandinamas sandėliuose laikomose ąžuolinėse statinėse. Statinėms gaminti konjako namai „Martell” naudoja Tronsė girioje augančių ąžuolų medieną, kuri konjakui „Martell” suteikia jo skonio subtilumą lemiančių švelnių taninų.
Komentarai