Ryškios rubino spalvos, intensyvus aviečių ir vyšnių aromatas su švelniomis šokolado ir kavos natomis. Poskonyje juntami cinamono ir odos tonai. Vynas buvo brandinamas 20 mėnesių prancūziško ąžuolo statinėse ir 2 metus butelyje.
Vynas pagamintas iš 85% Tempranillo, 10% Garnacha ir 5% Graciano vynuogių surinktų senesniuose nei 25-35 metų vynuogynuose.
Dera su aštriais žuvies, delikatesiniais jautienos patiekalais bei įvairiais sūriais.
1970 metais Cenicero mieste, Riocha regiono širdyje, Ispanijoje, Enrique Forner įkūrė nuosavą vyno ūkį, kurį pavadino „Marques de Caceres“. Vynui savo titulą suteikė Forner šeimos draugas Kasereso markizas (ispaniškai: Marques de Caceres) Juan Noguera Merle. Šiandien „Marques de Caceres“ vynas yra vienas labiausiai vertinamų Ispanijos vyno prekės ženklų pasaulyje. Šis nepriekaištingos reputacijos vynas, dažnai tiekiamas oficialiuose Ispanijos Karališkosios šeimos bei vyriausybės priėmimuose, yra įtrauktas į geriausių tradicinių bei prabangių restoranų meniu.
Komentarai