- Pradžia
- MARANI Mukuzani
Rekomenduojama patiekimo temperatūra: 14-16 °C.
Rekomenduojama prie: kasdienio maisto, kietųjų sūrių, žvėrienos
Geriausiai prisirpusios vynuogės renkamos rankomis rugsėjį – spalio pradžioje. Atsargiai atskyrus vynuoges nuo kotelių ir išspaudus, pradedama fermentacija, kuriai naudojamos nerūdijančio plieno talpos, išlaikant 25-28ºC temperatūrą. Fermentacijai naudojamos kultūrinės mielės. Po 12-15 dienų trukusios maceracijos vykdoma malolaktinė fermentacija, vėliau 9-12 mėnesių vynas brandinamas 225 l talpos ąžuolo statinėse, po to, palaikant optimalią temperatūrą, buteliuose.
Vyšnių, prieskonių, vanilės aromatas. Nors vynas nebe „jauniklis“, išlaikęs gerą vaisiškumą, gero balanso, su tamsių miško uogų, kavos ir karčiojo šokolado natomis.
Tinka vartoti prie keptos mėsos, žvėrienos, pabrandinto sūrio. Patiekiamas 14-16ºC.
Parašykite atsiliepimą apie šią prekę
Filtruoti pagal
Filtracija
- Kategorija
-
- Vyno katalogas (5)
- Kiti gėrimai (3)
- Kaina
-
- 0,00 € - 9,99 € (4)
- 10,00 € - 19,99 € (3)
- 80,00 € - 89,99 € (1)
- 90,00 € ir daugiau (1)
- Gėrimai
- Naujienos (1)
- Gėrimo šalis
- Vynai
- Naujienos (2)
- Cava (1)
- Maži buteliai (2)
- Šalis
- Lietuva (1)
- Gėrimo gamintojas
- Don Julio (2)
- Brandintas ąžuolo statinėse
- 8 mėnesius (1)
- 1,5 metų (1)
- Dėžutė
- Kilmės žyma
- Tekilos kategorija
- Alaus spalva
- Šviesus (1)
- Spalva
- Baltas vynas (3)
- Raudonas vynas (1)
- Rožinis vynas (1)
- Tipas
- Neputojantis (2)
- Putojantis (3)
- Vyno stilius
- Sausas (3)
- Pusiau sausas (2)
- Skonio sunkumas (svarumas)
- Lengvas (2)
- Vidutinio sunkumo (3)
- Vynuogės (pirma baltos, po to raudonos)
- Chardonnay (3)
- Chenin Blanc (2)
- Clairette (2)
- Macabeo (Viura) (1)
- Parellada (1)
- Xarel·lo (1)
- Primitivo (Zinfandel) (1)
- Brandinimo ąžuolinėse statinėse trukmė
- Vyno gamintojas
- Coppi (1)
- Mascota Vineyards (1)
- Ruinart (1)
- Vyno šalis
- Prancūzija (2)
- Italija (1)
- Ispanija (1)
- Argentina (1)
- Vyno regionas
- Puglia (Apulia) (1)
- Catalonia (1)
- Rekomenduojamas prie
- daržovių (1)
- desertų (1)
- dešrelių (1)
- ėrienos (1)
- jautienos (1)
- jūros gėrybių (1)
- kaip aperityvas (3)
- keptos mėsos (1)
- kietųjų sūrių (1)
- salotų (1)
- vaisių (1)
- vartoti vieną (2)
- Daugiau... Mažiau...
Komentarai