Geriausios brandos sulaukusios vynuogės renkamos rankiniu būdu. Atsargiai atskyrus vynuoges nuo kotelių, jos švelniai spaudžiamos ir po to fermentuojamos nerūdijančio plieno statinėse, išlaikant 23-28ºC temperatūrą. Kai fermentuojamos sultys pasiekia optimalų cukringumo ir rūgštumo lygį, fermentacija stabdoma vėsinant. Tokiu būdu išsaugomas natūralus vyno saldumas ir gaivumas.
Vynas dera prie kalakutienos, jautienos ir kitų patiekalų iš mėsos, taip pat prie minkštų sūrių. Patiekiamas 14-16ºC.
Parašykite atsiliepimą apie šią prekę
Pirkėjų vertinimai
- Rūta (2023-02-11)
-
- Anastasiya (2023-02-10)
-
- Mindaugas (2023-01-08)
-
Tobulas. - Vida ir Fredas (2022-10-02)
-
- Aurimas (2022-10-01)
-
- Nino (2022-05-08)
-
- Sigis (2022-02-18)
-
Komentarai