Mackmyra Brukswhisky yra įdomus, gerai subalansuotas viskis, tinkantis įvairioms progoms. Tinka vartoti gryną arba su ledu.
Burbono statinėse brandinamas viskis kupažuojamas kartu su sodriais, aromatais turtingais viskiais, brandintais didelėse chereso ir mažose naujose švediško ąžuolo statinėse. Papildomam pikantiškumui suteikti panaudotas iš švelniai kadagių dūmuose džiovinto salyklo pagamintas viskis.
Mackmyra daro šiuolaikinį salyklinį viskį, kuriam švediško savitumo suteikia vietiniai ingredientai. Kad salyklas būtų „dūminis“, Mackmyra viskio darytojai miežius džiovina pasitelkdami švediškų durpių bei kadagio šakelių mišinį. Nemažiau svarbu ir tai, jog didelė dalis produkcijos brandinama nedidelės talpos naujose statinėse, kurios gaminamos naudojant švedišką ąžuolą, augantį Visingsö saloje. Visa tai sudėjus kartu, sukuriamas naujos rūšies ŠVEDIŠKAS salyklinis viskis.
Komentarai