Jūsų krepšelis tuščias.
Spalva: šviesi šiaudų spalva su geltonais ir žalsvais atspindžiais
Kvapas: citrusinių ir egzotinių vaisių aromatai su regionui būdingomis žalumynų natomis
Skonis: subalansuotas rūgštingumas ir vaisių saldumas, šiek tiek minerališkumo, šviežias ir išliekantis poskonis
Rekomenduojama prie: austrių, jūros gėrybių, paukštienos, prieskoningų patiekalų, salotų, sūrio, vėžiagyvių, žuvies
Rekomenduojama laikyti butelyje: 1-3 metusŽymaus gamintojo Kim Crawford vynas, iš labiausiai vertinamo Naujosios Zelandijos regiono Marlborough, kuriame pasiekiami ypač puikūs rezultatai iš Sauvignon Blanc vynuogių.
Vynas fermentuojamas vėsioje temperatūroje plieno talpose.
Dera su šviežiomis austrėmis, patiekalais su smidrais, vasariškomis salotomis.
Pateikimo temperatūra 7 °C.
Komentarai