Jūsų krepšelis tuščias.
Gamyba ir brandinimas: Vynuogės atrenkamos iš skirtingų vynuogynų, daugiausiai iš Cote de Beaune. Jos renkamos rankomis, o vėliau transportuojamos į Drouhin rūsius, esančius "en Chavet", Beaune apylinkėse. Atskirtos nuo kekių vynuogės fermentuojamos atvirose medinėse statinėse arba nerūdijančio plieno fermentatoriuose. Fermentavimas ir maceravimas trunka apie 16 dienų.
Vyno ypatybės: šviesios rubino raudonumo spalvos. Skonis primena spaustas uogas (avietes, raudonuosius serbentus ir juoduosius serbentus). Šviežių ir saldžių uogų aromatas su lengvais ir elegantiškais taninais.
Derinimas su maistu: ypatingai dera su delikatesais, paukštiena, balta mėsa, "au gratin" patiekalais, kepta mėsa ir švelniu sūriu.
Patiekimo temperatūra: 15-16ºC
Gamintojas: Joseph Drouhin S.A., Prancūzija
Nuo 1880 m. Drouhin vyndarių šeima tvirtai įsišaknijusi Burgundijos žemėje. Būtent tada ji įsikūrė vynuogyne, kuris buvo įsteigtas 1756 m. Beaune miestelio širdyje. Pradedant pačiu Joseph Drouhin, firmos įkūrėju, baigiant Robert Drouhin šiandien, trys kartos (ketvirtoji šiuo metu mokosi) turi pastovią reputaciją - kaip nuolat siekiančių pagaminti tik tobulą vyną. Dėl ištikimybės tradiciniams vynų gamybos metodams Drouhin pavyko atskleisti dvi vynų charakterio savybes - kilmę ir derliaus ypatumus.
Vyno ypatybės: šviesios rubino raudonumo spalvos. Skonis primena spaustas uogas (avietes, raudonuosius serbentus ir juoduosius serbentus). Šviežių ir saldžių uogų aromatas su lengvais ir elegantiškais taninais.
Derinimas su maistu: ypatingai dera su delikatesais, paukštiena, balta mėsa, "au gratin" patiekalais, kepta mėsa ir švelniu sūriu.
Patiekimo temperatūra: 15-16ºC
Gamintojas: Joseph Drouhin S.A., Prancūzija
Nuo 1880 m. Drouhin vyndarių šeima tvirtai įsišaknijusi Burgundijos žemėje. Būtent tada ji įsikūrė vynuogyne, kuris buvo įsteigtas 1756 m. Beaune miestelio širdyje. Pradedant pačiu Joseph Drouhin, firmos įkūrėju, baigiant Robert Drouhin šiandien, trys kartos (ketvirtoji šiuo metu mokosi) turi pastovią reputaciją - kaip nuolat siekiančių pagaminti tik tobulą vyną. Dėl ištikimybės tradiciniams vynų gamybos metodams Drouhin pavyko atskleisti dvi vynų charakterio savybes - kilmę ir derliaus ypatumus.
Komentarai