- Pradžia
- Gratien and Mayer Cremant De Loire Brut Rose
Spalva: Minerališkai rausvos spalvos.
Kvapas: Dvelkia lauko gėlių, šviežių vaisių aromatais.
Skonis: Puikiai subalansuotas vyno rūgštingumas ir ilgai išliekantis vaisinis poskonis.
Rekomenduojama patiekimo temperatūra: 8-10 °C.
Rekomenduojama prie: austrių, jūros gėrybių, kaip aperityvas, paukštienos, užkandžių, vėžiagyvių
Putojantis vynas, pagamintas Luaros slėnio vietovėje, Prancūzijoje. Vynuogės 55% Pinot Noir, 30% Chenin Blanc, 15% Chardonnay. Tai įprastas klasikinio dvigubos fermentacijos putojančio vyno mišinys – po galutinio mišinio sukūrimo, vynas brandintas kontakte su mielių nuosėdomis. Tinka kaip aperityvas, taip pat prie žuvies patiekalų, salotų, įvairių užkandžių, desertų.\
Rekomenduojama atšaldyti.
Parašykite atsiliepimą apie šią prekę
Filtruoti pagal
Filtracija
- Kategorija
-
- Vyno katalogas (5)
- Kiti gėrimai (3)
- Gėrimai
- Naujienos (1)
- Kaina
-
- 0,00 € - 9,99 € (4)
- 10,00 € - 19,99 € (3)
- 80,00 € - 89,99 € (1)
- 90,00 € ir daugiau (1)
- Gėrimo šalis
- Vynai
- Naujienos (2)
- Cava (1)
- Maži buteliai (2)
- Šalis
- Lietuva (1)
- Gėrimo gamintojas
- Don Julio (2)
- Brandintas ąžuolo statinėse
- 8 mėnesius (1)
- 1,5 metų (1)
- Dėžutė
- Kilmės žyma
- Tekilos kategorija
- Alaus spalva
- Šviesus (1)
- Spalva
- Baltas vynas (3)
- Raudonas vynas (1)
- Rožinis vynas (1)
- Tipas
- Neputojantis (2)
- Putojantis (3)
- Vyno stilius
- Sausas (3)
- Pusiau sausas (2)
- Skonio sunkumas (svarumas)
- Lengvas (2)
- Vidutinio sunkumo (3)
- Vynuogės (pirma baltos, po to raudonos)
- Chardonnay (3)
- Chenin Blanc (2)
- Clairette (2)
- Macabeo (Viura) (1)
- Parellada (1)
- Xarel·lo (1)
- Primitivo (Zinfandel) (1)
- Brandinimo ąžuolinėse statinėse trukmė
- Vyno gamintojas
- Coppi (1)
- Mascota Vineyards (1)
- Ruinart (1)
- Vyno šalis
- Prancūzija (2)
- Italija (1)
- Ispanija (1)
- Argentina (1)
- Vyno regionas
- Puglia (Apulia) (1)
- Catalonia (1)
- Rekomenduojamas prie
- daržovių (1)
- desertų (1)
- dešrelių (1)
- ėrienos (1)
- jautienos (1)
- jūros gėrybių (1)
- kaip aperityvas (3)
- keptos mėsos (1)
- kietųjų sūrių (1)
- salotų (1)
- vaisių (1)
- vartoti vieną (2)
- Daugiau... Mažiau...
Komentarai