Artišokai – Viduržemio jūros regiono daržovė-karalienė. Artišokų žiedų išskirtinis skonis lemia tai, kad dažniau jie valgomi, nei jais grožimasi. Nuo senovės šiam augalui priskiriamos afrodiziako savybės.
Tepkite ant baltos duonos, skrebučio ar krekerių. Ragaukite su baltu vynu.
Sudėtis: artišokų šerdys 65%, saulėgrąžų aliejus, vanduo įvairūs kiti priedai.
Tinkamas vartoti iki 18 mėnesių.
Laikyti vėsioje vietoje. Atidarius laikyti šaldytuve tarp 0 ir 5 ºC.
Gourmet Cazorla įsikūrę Jaén provincijos kalnuose prie Sierras de Cazorla gamtos parko ir gamina aukščiausios kokybės gurmaniškus paštetus, paruoštus naudojant tradicinius receptus perduodamus iš kartos į kartą.
Komentarai