Distiliuojama 3 kartus aukščiausiuose variniuose katiluose visoje Škotijoje. Brandinamas 15 metų amerikietiško baltojo ąžuolo statinėse, tuomet trečdalis produkcijos perkeliama brandinti į Oloroso chereso statines, kai visa produkcija pasiekia 18 metų brandinimo laikotarpį, ji vėl sumaišoma.
Vartokite šį viskį gryną, su ledu ar šlakeliu vandens.
„Morangie“ viskio gamykla buvo pirmoji, pradėjusi tirti ąžuolinių statinių įtaką viskiui. „Glenmorangie“ distiliavimo katilai yra laikomi aukštai Škotijos kalnuose. O seni katilai keičiami naujais pagal analogišką senųjų formą bei dydį.
Vanduo gaunamas iš Tarlogie miškuose esančių šaltinių. Ąžuolinės statinės yra senos „Kentucky“ burbono statinės. Kitos statinės (pvz., chereso, porto ir pan.) naudojamos tik paskutiniaisiais gėrimo brandinimo metais.
Komentarai