Unikalių ir retų viskių distiliuotų prieš daugiau nei trisdešimt metų, brandintų geriausiose pasaulyje statinėse, mišinys - turtingiausio skonio šios daryklos produktas. Šio viskio gamybos receptas saugomas griežtoje paslaptyje, tačiau gamintojai atskleidžia, kad viskio tirpdantis saldumas ir sprogstamas prieskoningumas iš dalies yra nulemtas unikalaus "šokoladinio" miežių salyklo ir specialiai sukurtų ir pagamintų amerikietiško baltojo ąžuolo statinių.
Nefiltruotas šaltąja filtracija.
„Morangie“ viskio gamykla buvo pirmoji, pradėjusi tirti ąžuolinių statinių įtaką viskiui. „Glenmorangie“ distiliavimo katilai yra laikomi aukštai Škotijos kalnuose. O seni katilai keičiami naujais pagal analogišką senųjų formą bei dydį.
Vanduo gaunamas iš Tarlogie miškuose esančių šaltinių.
Komentarai