Ledo vynas gaminamas iš gerai sunokusių, rankomis skintų obuolių. Sultys spaudžiamos žiemą ir laikomos šaltyje kelias savaites. Išvarvintos sultys ilgai fermentuojamos žemoje temperatūroje, taip išsaugant subtilų obuolių aromatą. Tai gerai subalansuotas, šilkinio švelnumo, elegantiško skonio vynas, dažnai vadinamas „skystuoju auksu“- ypatingai turtingas ir kvapnus, primenantis egzotinių baltų vaisių, migdolų, medaus aromatus. Rekomenduojamas prie pelėsinio sūrio, konditerijos gaminių, tinka ir kaip aperityvas, ir kaip puikus desertas.
Ledo vynas geriamas ramioje šventinėje aplinkoje iš nedidelių taurių. Labai populiaru savo damai po pietų ar vakarienes vietoj deserto užsakyti taurelę šio puikaus gėrimo, taip parodant savo sumanumą ir galimybę pratęsti malonų pokalbį.
Šis vynas rekomenduojamas kaip puiki dovana ar suvenyras iš Lietuvos.
Gintaro Sino šeimos vyninėje vynai gaminami tik iš natūralių, kruopščiai atrinktų vaisių ir uogų, pasitelkus geras europines vyndarystės tradicijas bei asmeninius atradimus, siekiant atskleisti mūsų klimatui būdingų vaisių ir uogų pranašumus ir savybes, labiau tinkančias subtiliam šiaurietiškam skoniui.
Parašykite atsiliepimą apie šią prekę
Pirkėjų vertinimai
- Albina (2018-08-26)
-
- Albina (2018-08-26)
-
- Lilija (2015-08-03)
-
Komentarai