Natūralios fermentacijos midus, pagamintas iš mūsų krašto baltojo medaus ir uogų sulčių, natūraliai fermentuotas, saldus, gerai subalansuotas, su švelnia angliarūgšte ir poskonyje ilgai išliekančia elegantiška rūgštimi. Atsiskleidžia puikus pievų medaus aromatas ir vasariška uogų gaiva.
Jus maloniai nustebins netradicinis skonis ir spalva. Pasiruoškite naujai atrasti seniausią pasaulyje svaiginantį gėrimą.
Geriausia mėgautis vienu, bet puikiai tinka ir prie desertų.
Patiekti 12-16 C°
Gintaro Sino šeimos vyninėje vynai gaminami tik iš natūralių, kruopščiai atrinktų vaisių ir uogų, pasitelkus geras europines vyndarystės tradicijas bei asmeninius atradimus, siekiant atskleisti mūsų klimatui būdingų vaisių ir uogų pranašumus ir savybes, labiau tinkančias subtiliam šiaurietiškam skoniui.
Parašykite atsiliepimą apie šią prekę
Pirkėjų vertinimai
- Valdonė (2021-12-21)
-
- Vaidas (2019-12-09)
-
- Migle (2019-04-01)
-
- Elvinas (2019-01-29)
-
Komentarai