Aromate susipina tabakas, raudoni vaisiai ir prieskoniai. Burnoje kompleksiškas, kupinas galingų, bet minkštų taninų.
Fermentacija su odelėmis vyksta kontroliuojamoje 23 °C temperatūroje penkiolika dienų. Po to vykdoma malolaktinė fermentacija, kuri 70% vyksta ąžuolo statinėse ir 30% plieno talpose.
Vynas penkiolika mėnesių brandinimo taip ąžuolinėse statinėse. Pasibaigus šiam laikotarpiui vynas dar 12 mėnesių bręsta plieno talpose, po to buteliuose.
Rekomenduojama pateikimo temperatūra 18 °C.
Puikus brandžių sūrių, raudonos mėsos ir žvėrienos palydovas.
Parašykite atsiliepimą apie šią prekę
Pirkėjų vertinimai
- Kristina Bogusinskiene (2020-05-24)
-
- Aidas (2017-01-22)
-
Mūsų ragautas kompanijoje, visų nuomone - puikus, be to dar gali būti brandinamas keletą metų, garbė gamintojui ir platintojui:)
Komentarai