Šis vynas - tai įgyvendinta vyndarių idėja skurti didingą ir unikalų vyną iš geriausių Italijos vynuogynų. Vynas itin tamsios spalvos, ryškaus vyšnių, serbentų, tabako, slyvų ir ąžuolo aromato. Šokolado ir prieskonių skonio. Tai nefiltruotas vynas, su visomis natūraliomis vyno savybėmis.
Vynas gamintas maišant skirtingų Abruco ir Apulijos vynuogynų Montepulciano, Primitivo, Sangiovese, Malvasia Nera ir Negroamaro veislių vynmedžių derlius.
Vynui skirta žaliava skalaujama su uogų odelėmis vėsinamose talpose. Visi komponentai fermentuojami ir brandinami atskirai iki pat galutinio mišinio sudarymo.
Visas vyno mišinys brandintas naujose amerikietiškos ir prancūziškos kilmės ąžuolo statinėse vidutiniškai 13 mėnesių ir specialiai nefiltruotas. Šio mišinio gamyboje naudota Montepulciano žaliava yra brandinta net pusantrų metų.
Šis vynas dera su sodraus skonio ant grotelių keptos mėsos patiekalais su aromatingomis žolelėmis, troškiniais su prieskoniais bei žolelėmis, kietuoju sūriu.
Komentarai