Jūsų krepšelis tuščias.
Skonis: ryškaus gana sodraus skonio. Dominuoja obuoliai, kriaušės, citrusai, gėlės
Rekomenduojama patiekimo temperatūra: 8-10 °C.
Rekomenduojama prie: jūros gėrybių, kaip aperityvas, vartoti vieną, žuvies
Šampano namų putojantis vynas. Gamintas klasikiniu metodu. Gamybai naudotos Chardonnay vynuogės iš Chablis regiono.
Po fermentacijos butelyje dar papildomai mažiausiai 12 mėnesių brandinamas kontakte su mielėmis.
Dar prieš 400 metu Moutard šeima pradėjo gaminti savo šampaną Cote des Bar šlaituose, Šampanės regiono pietuose. Jie pirmieji sugebėjo šampano gamybai naujai pritaikyti keletą dar nesenai buvusių pamirštų vynuogių rūšių: Arbanne, Petit Meslier, Pinot Blanc.
Komentarai