- Pradžia
- DUVEL*
Spalva: šviesi auksinė
Kvapas: tropiniai ir citrusiniai vaisiai, mielės
Skonis: vaisinis, sausas, su juntamais apyniais ir kiek kartoku poskoniu
Rekomenduojama patiekimo temperatūra: 5-7 °C.
Duvel – natūralus, subtiliai kartus alus, turintis ryškų apynių charakterį. Unikalus gamybos procesas, trunkantis net 90 dienų, užtikrina ypatingą kokybę.
Tipišką Duvel kartumą suteikia itin kokybiški apyniai, išauginti Slovėnijoje ir Čekijoje. Šis alus pirmą kartą fermentuojamas didelėse talpose 20-26◦C temperatūroje, naudojant dar 1920 m. paties Albert Moortgat atrinktas mieles iš Škotijos. Po pirmosios fermentacijos alus atvėsinamas iki -2◦C ir išpilstomas į butelius, kur prasideda 2 savaites trunkanti antroji fermentacija. Tada buteliai perkeliami į šaltus rūsius, kur stabilizuojasi ir bręsta dar 1,5 mėn.
Į kainą įtrauktas 0,10 € taros užstatas.
Parašykite atsiliepimą apie šią prekę
Filtruoti pagal
Filtracija
- Kategorija
-
- Vyno katalogas (5)
- Kiti gėrimai (3)
- Kaina
-
- 0,00 € - 9,99 € (4)
- 10,00 € - 19,99 € (3)
- 80,00 € - 89,99 € (1)
- 90,00 € ir daugiau (1)
- Gėrimai
- Naujienos (1)
- Gėrimo šalis
- Vynai
- Naujienos (2)
- Cava (1)
- Maži buteliai (2)
- Šalis
- Lietuva (1)
- Gėrimo gamintojas
- Don Julio (2)
- Brandintas ąžuolo statinėse
- 8 mėnesius (1)
- 1,5 metų (1)
- Dėžutė
- Kilmės žyma
- Tekilos kategorija
- Alaus spalva
- Šviesus (1)
- Spalva
- Baltas vynas (3)
- Raudonas vynas (1)
- Rožinis vynas (1)
- Tipas
- Neputojantis (2)
- Putojantis (3)
- Vyno stilius
- Sausas (3)
- Pusiau sausas (2)
- Skonio sunkumas (svarumas)
- Lengvas (2)
- Vidutinio sunkumo (3)
- Vynuogės (pirma baltos, po to raudonos)
- Chardonnay (3)
- Chenin Blanc (2)
- Clairette (2)
- Macabeo (Viura) (1)
- Parellada (1)
- Xarel·lo (1)
- Primitivo (Zinfandel) (1)
- Brandinimo ąžuolinėse statinėse trukmė
- Vyno gamintojas
- Coppi (1)
- Mascota Vineyards (1)
- Ruinart (1)
- Vyno šalis
- Prancūzija (2)
- Italija (1)
- Ispanija (1)
- Argentina (1)
- Vyno regionas
- Puglia (Apulia) (1)
- Catalonia (1)
- Rekomenduojamas prie
- daržovių (1)
- desertų (1)
- dešrelių (1)
- ėrienos (1)
- jautienos (1)
- jūros gėrybių (1)
- kaip aperityvas (3)
- keptos mėsos (1)
- kietųjų sūrių (1)
- salotų (1)
- vaisių (1)
- vartoti vieną (2)
- Daugiau... Mažiau...
Komentarai