Jūsų krepšelis tuščias.
Spalva: vynas tamsios rubino spalvo
Kvapas: aromatuose juntamos prinokusios juodos uogos, žibuoklės bei prieskoninės žolelės
Skonis: uogiškas skonio su vos juntamais taninais
Rekomenduojama patiekimo temperatūra: 16-18 °C.
Rekomenduojama prie: keptos mėsos, kietųjų sūrių, žvėrienos
Rekomenduojama dekantuoti: 0,5 val.
Rekomenduojama laikyti butelyje: 2-6 metusDelas Freres vyninė įkurta 1835 metais pietinės Ronos širdyje. Stiprus Viduržemio jūros vėjas "Mistral" labai įtakoja viso regiono vyno gamybą. Šio vyno pagaminama tik 45000 butelių per metus.
Vynas yra tamsios rubino spalvos. Aromatuose juntamos prinokusios juodos uogos, žibuoklės bei prieskoninės žolelės. Uogiško skonio su vos juntamais taninais.
Šis vynas pagamintas iš Syrah 90% ir Grenache 10%. 30% vyno 8 mėnesius yra brandinama ąžuolo statinėse.
Tinka su raudonos, ant griliaus keptos ar troškintos mėsos patiekalais, žvėriena, kietaisiais sūriais.
Komentarai