Gal norėtumėte paragauti Mišių vyno?
Liturginį De Muller Mišių vyno grynumą garantuoja keleto Popiežių suteikti oficialaus tiekėjo titulai patvirtinti antspaudais ant etiketės ir parodytas Bažnyčios pasitikėjimas visuose penkiuose žemynuose, visame Krikščioniškame pasaulyje. Mišių vynas turi bažnytinį Tarragona arkivyskupų sertifikatą, suteikiamą nuo 1883-ųjų. Šis bažnytinis sertifikatas yra moralinis sąžiningumo ir pasitikėjimo įsipareigojimas.
Nuo kompanijos įkūrimo pradžios De Muller šeima specializavosi mišių vyno gamyboje, laikydamasi bažnytinių standartų ir bendradarbiaudama su Tėvu Jėzuitu Eduardu Vitòria, kuris buvo chemijos mokslų daktaras ir Sarrià chemijos instituto steigėjas. De Muller gamina mišių vyną griežtai laikydamasi šventosios Romos kongregacijos receptų ir Sakramento disciplinos.
Saldus, išskirtinis Mišių vynas gaminamas iš populiariausių regione baltų Grenache (60%) ir Macabeo (40%) vynuogių, auginamų Tarragona vynuogynuose. Sauso ir saulėto klimato dėka vynuogės turi labai daug cukraus, kas yra labai svarbu aukštiems kokybės reikalavimams. Tai išskirtinai gerai subalansuotas vynas, praktiškai neturintis analogų visame pasaulyje. Fermentuojamas kontroliuojamoje temperatūroje, brandinamas ąžuolo statinėse mažiausiai dvejus metus. Tai šiek tiek spirituotas vynas su papildomu alkoholiu tam, kad sustabdžius fermentavimo procesą, produkte liktų reikalingas cukraus kiekis. Šviesios spalvos, vynas gražiai bręsta tiek ąžuolo statinėje, tiek butelyje.
Įspūdinga senovinio aukso spalva su gintaro atspindžiais rodo aukščiausią vyno kokybę. Dvasingo ir elegantiško aromato, atskleidžiančio prinokusių vaisių, džiovintų razinų ir karamelės kvapus. Jaučiamos subtilios abrikosų natos sultingų apelsinų fone, kurios pereina į kitas, dūmų natas, atsiradusias dėl laikymo labai senose ąžuolo statinėse. Itin saldus su daugybe skonių: tirštas ir turtingas riešutais, lazdynų riešutais ir datulėmis, maišytomis su karštu medumi, gėlėmis ir prieskoniais.
Vynas sukurtas liturginiams tikslams, tačiau puikiai tinkamas ir prie įvairių pyragų, džiovintų vaisių, sausainių.
Rūgštingumas: 3,8 g/l
Likutinis cukrus: 112,5 g/l
Rekomenduojamos saugojimo sąlygos: 12-14 ºC temperatūroje. Atidarytą butelį iki 3 mėnesių galima laikyti šaldytuve.
Šis vynas rekomenduojamas kaip puiki dovana.
Parašykite atsiliepimą apie šią prekę
Pirkėjų vertinimai
- Vida (2021-01-11)
-
- Vidas (2020-12-09)
-
- Adelė (2020-12-08)
-
- Rasa (2019-11-14)
-
- Gediminas (2019-06-19)
-
- Kęstutis (2019-05-03)
-
- kestas (2018-11-28)
-
- Asta (2017-02-23)
-
- Carmen (2016-06-20)
-
- Vytautas (2015-09-19)
-
- Zydrunas (2015-08-15)
-
- Benedictus (2015-07-08)
-
Komentarai