Labai gražus Cabernet Sauvignon (60%) ir Merlot (40%) vynuogių derinys. Vynas nuostabios granatų spalvos su ryškiai raudonais atspindžiais. Užuodžiama visa aromatų puokštė, susidedanti iš trijų rūšių komponentų: pirmiausia jaučiami žalieji pipirai, vėliau pieniškos natos ir galiausiai – dūmo bei aštrūs kvapai, kur pastarieji yra brandinimo amerikietiškame ir prancūziškame ažuole rezultatas. Šilto, šilko švelnumo skonio, kuris puikiai balansuoja su taninais ir rūgštele. Šiek tiek jaučiami dūmo ir aštrūs pėdsakai atspindi puikią medžio, kuriame vynas buvo „užaugintas“, būklę. Tinka prie įvairių rūšių mėsos patiekalų, ypatingai baltos mėsos, įvairių padažų.
Rekomenduojamos saugojimo sąlygos: daugiausiai 5 metai nuo derliaus nuėmimo, 14-16ºC temperatūroje.
Vynuogės noksta šiek tiek skirtingu laiku ir tik tada, kai laikantis griežčiausių reikalavimų, pasiekia optimaliausią brandą, nuskinamos ir atiduodamos gamybai. Šių dviejų puikių rūšių vynuogės fermentuojamos ir maišomos atskirai, kontroliuojamoje 28 ºC temperatūroje 14 dienų. Vynas brandinamas prancūziškame arba amerikietiškame ąžuole 12 mėnesių. Išpilstytas vynas 6 mėnesius laikomas buteliuose ir tik tuomet patiekiamas rinkai.
Parašykite atsiliepimą apie šią prekę
Pirkėjų vertinimai
- Andrius (2020-12-11)
-
- Dalia (2018-10-14)
-
- ARTEMY VASILIEV (2018-06-06)
-
- Lina (2015-08-18)
-
- Egidijus (2015-08-17)
-
Komentarai