Vynas gaminamas iš Mas de Valls vynuogynuose augančių specialiai atrinktų vynmedžių vynuogių.
Sodraus ir intensyvaus aromato Merlot vynas, su prinokusių vaisių prisilietimais žolelių bei gėlių fone – bėgant laikui tai tik tobulės ir maloniai stebins.
Tai galingo skonio vynas, puikios struktūros, turtingas skrudintos duonos natomis dėl brandinimo ąžuolo statinėse. Stulbinančiai tinka prie aštrių mėsos patiekalų, patiekalų su padažais.
Rekomenduojamos saugojimo sąlygos: daugiausiai 6 metai nuo derliaus nuėmimo, 14-16 ºC temperatūroje.
Merlot vynuogynai itin kruopščiai prižiūrimi ir laikomasi griežčiausių uogų prinokimo taisyklių. Vynuogės optimalią brandą pasiekia rugsėjo mėnesio pabaigoje. Uogos rūpestingai maišomos ir fermentuojamos 26 ºC temperatūroje 20 dienų. Vynas brandinamas prancūziškame arba amerikietiškame ąžuole 12 mėnesių. Išpilstytas vynas, prieš patiekiant rinkai paliekamas nusistovėti, iki kol pasiekia reikiamą būseną.
Parašykite atsiliepimą apie šią prekę
Pirkėjų vertinimai
- Lina (2020-06-01)
-
- Šarūnas (2020-04-22)
-
Super - kristina (2016-10-07)
-
- nijole (2016-09-29)
-
Komentarai