Užsakius iki 14 val., pristatymas visoje Lietuvoje - sekančią darbo dieną arba šeštadienį. + 370 686 25652, mail@vynoguru.lt. Vilniuje galimas skubus pristatymas.

De Muller CABERNET SAUVIGNON Crianza Tarragona DO


2019 / 750 ml
Rūšinis vynas su saugoma kilmės vietos nuoroda
Raudonas vynas / Sausas / Sunkus
Vynuogės: Cabernet Sauvignon
Brandintas ąžuolo statinėse: 12 mėn.
Alkoholio kiekis: 14% tūrio
Kamštis: klasikinis
Gamintojas: De Muller / Ispanija / Regionas: Catalonia / Vietovė: Tarragona

Būsena: Turime

11,00 €
Spalva: raudonų picota vyšnių su granatų atspindžiais
Kvapas: vaisių natos, primenančios gervuoges ir juoduosius serbentus; jaučiamos gvazdikėlių, juodųjų ir žaliųjų pipirų užuominos
Skonis: šilko švelnumo, „pilno kūno“ vynas, galima pajausti medienos natas
Rekomenduojama patiekimo temperatūra: 16-18 °C.
Rekomenduojama prie: aštraus maisto, mėsos, sūrio
Rekomenduojama dekantuoti: 0,5 val.
Rekomenduojama laikyti butelyje: 2-6 metus

Tai vynas, gaminamas iš išskirtinai Cabernet Sauvignon vynmedžių uogų. Cabernet Sauvignon - tai vynuogių veislių karalius, kuris yra išskirtinis kokybės pavyzdys.


Puikus vynas savo intensyvia raudonų picota vyšnių spalva su nuostabiais granatų atspindžiais. Turtingo ir išbaigto aromato, kuriame galima aptikti vaisių natas, primenančias gervuoges ir juoduosius serbentus kartu sudėjus, su šiek tiek aštriomis gvazdikėlių, juodųjų ir žaliųjų pipirų užuominomis.


Puikiai subalansuotas, šilko švelnumo, „pilno kūno“ vynas, itin elegantiškas bei rafinuotas. Taip pat galima pajausti medienos natas su aštrių tonų fonu – visa tai atsiranda dėl brandinimo ąžuole, kvapas progresyviai gerėja laikant butelyje.


Šis vynas – nuostabus kompanjonas įvairiems patiekalams: paštetams, brandintam sūriui, aštriems padažams, visų rūšių mėsos patiekalams.


Rekomenduojamos saugojimo sąlygos: daugiausiai 6 metai nuo derliaus nuėmimo, 14-16 ºC temperatūroje.


Rekomenduojama pateikimo vartoti temperatūra: 16-18 ºC.


Cabernet Sauvignon vynuogynai itin kruopščiai prižiūrimi ir laikomasi griežčiausių uogų prinokimo taisyklių. Vynuogės optimalią brandą pasiekia rugsėjo mėnesio pabaigoje. Uogos rūpestingai maišomos ir fermentuojamos 26 ºC  temperatūroje 18 dienų. Vynas brandinamas prancūziškame arba amerikietiškame ąžuole 12 mėnesių. Išpilstytas vynas, prieš patiekiant rinkai, laikomas buteliuose tol, kol pasiekia jam būdingą sofistikuotą aromatą.


www.demuller.es


Parašykite atsiliepimą apie šią prekę

Jūs žiūrite: De Muller CABERNET SAUVIGNON Crianza Tarragona DO

Prašome įvertinti šią prekę *

  1 žvaigždutė 2 žvaigždutės 3 žvaigždutės 4 žvaigždutės 5 žvaigždutės

Pirkėjų vertinimai

Algirdas (2017-11-27)
OK!
Aleksas (2017-06-11)
Puikus vynas. Ragavusieji svečiai gyrė, kad geras skonis ir spalva.
Jelena (2017-01-27)
Fantastiškas vynas už fantastišką kainą. "Robust" vyno gerbėjams rekomenduoju.
Dalia (2015-04-14)

Komentarai

  Kraunama...