Koncentruotas, išraiškingas aromatas, kuriame skleidžiasi sunokusių vaisių, imbiero, apelsinų džemo, gėlių, cigarų dėžutės, riešutų, medžio kvapai. Puikios kompleksiškos struktūros, sodraus skonio, itin tvaraus poskonio konjakas iš Grande Champagne zonos Prancūzijoje. Brandinamas prancūziško ąžuolo statinėse.
1805 metais Leon Croizet įgyvendino ilgai puoselėtą svajonę įkurdamas Croizet konjako namus, kurie yra valdomi jau septintos kartos palikuonių. Šiai šeimos dinastijai nuo 16 amžiaus priklauso 59 ha vynuogynų, esančių Cognac regiono prestižiškiausioje Grande Champagne vietovėje, Prancūzijoje. Croizet – tai tarptautinis konjako vardas, turintis karališkųjų rūmų prisilietimą.
Croizet visuomet distiliuoja savo vynus ir tai daro mažuose distiliavimo induose. Šis tradicinis distiliavimo būdas suteikia gėrimui daugiau švelnumo bei geresnę kvapo bei skonio koncentraciją.
Komentarai